Pokračovat ve sledování
Problém s přehráváním videa
Toto video momentálně nelze přehrát.
Refresh

Reklama za

Přeskočit intro
Rychlost přehrávání
Normální
Kvalita
Auto
Titulky
Vypnout
Kvalita
Auto
Language
Titulky
Options
Vypnout
Size
small
medium
large
Style
drop shadow
dark
light
contrast
Sdílet
Rychlost přehrávání
0.25
0.5
0.75
Normální
1.25
1.5
1.75
2
Audio-Only Mode
00:0000:00
00:00
Includes Paid Content
Recepty

Velikonoční vajíčková pomazánka

Ahoj mlsotkové a šmakovinky!

Doufám, že si užíváte Velikonoce! Je tady poslední velikonoční recept, který ocení hlavně ti z vás, komu zbylo hodně vajíček. Uděláme si strašně jednoduchou vajíčkovou pomazánku, kterou budete mít do čtvrt hodinky hotovou a ještě se budete oblizovat až za ušima! Klasáček ji ochutnal a řekl, že by ji mohl jíst každý den!

Budete potřebovat:

  • 4 vejce
  • lžíce plnotučné hořčice
  • 180 g Jihočeského žervé Madeta
  • kyselá okurka
  • sůl dle chuti
  • čerstvě namletý pepř dle chuti

Postup:

  1. Vejce uvaříme natvrdo, trvá to asi 12 minut.
  2. Vejce nakrájíme na malé kostičky a dáme do mísy.
  3. Přidáme žervé, lžíci hořčice a nadrobno nakrájenou kyselou okurku.
  4. Osolíme a opepříme podle chuti.
  5. Pomazánku necháme alespoň půl hodiny uležet v lednici.

Dobrou chuť!

Akademie kvality sdružuje prestižní ocenění, které si zaslouží ty nejpoctivější a nejkvalitnější potravinářské a zemědělské výrobky. Díky pečlivému předvýběru mají zákaznici, díky těmto značkám, jistotu, že vybrali správně. A jaké značky Akademie kvality sdružuje? KLASA, REGIONÁLNÍ POTRAVINA, BIO, CHRÁNĚNÉ OZNAČENÍ PŮVODU, CHRÁNĚNÉ ZEMĚPISNÉ OZNAČENÍ, ZARUČENÁ TRADIČNÍ SPECIALITA. Více informací na akademiekvality.cz.

 

Vaše veverka Laskonka kuchařka