Pokračovat ve sledování
Problém s přehráváním videa
Toto video momentálně nelze přehrát.
Refresh

Reklama za

Přeskočit intro
Rychlost přehrávání
Normální
Kvalita
Auto
Titulky
Vypnout
Kvalita
Auto
Language
Titulky
Options
Vypnout
Size
small
medium
large
Style
drop shadow
dark
light
contrast
Sdílet
Rychlost přehrávání
0.25
0.5
0.75
Normální
1.25
1.5
1.75
2
Audio-Only Mode
00:0000:00
00:00
Includes Paid Content

Ahoj mlsouni a mlsounky!

Už jsem zase tady s dalším úžasným velikonočním receptem. A tenhle je můj oblíbený, protože obsahuje moji nejmilovanější potravinu na světě – sýr! Dneska si uděláme výbornou sýrovou pomazánku, která je ale zároveň zdravá, protože kromě sýru tam najdete i zeleninku! Jsem si jistá, že Klasáček bude mít radost, až ji ochutná.

Budete potřebovat:

Postup:

  1. Mrkev a papriku omyjte. Papriku zbavte semínek a mrkev oškrábejte.
  2. Oba druhy zeleniny i eidam nakrájejte na malé kostičky.
  3. Petrželku omyjte a nakrájejte nadrobno, vložte ji spolu se zeleninou a sýrem do mixéru a trochu promixujte, aby se zelenina nasekala na co nejmenší kousky.
  4. Do rozmixované směsi ručně pečlivě vmíchejte lučinu s pomazánkovým máslem tak, aby vznikla jednolitá směs.
  5. Nakonec pomazánku opepřete a osolte.

Dobře si pošmákněte!

Akademie kvality sdružuje prestižní ocenění, které si zaslouží ty nejpoctivější a nejkvalitnější potravinářské a zemědělské výrobky. Díky pečlivému předvýběru mají zákaznici, díky těmto značkám, jistotu, že vybrali správně. A jaké značky Akademie kvality sdružuje? KLASA, REGIONÁLNÍ POTRAVINA, BIO, CHRÁNĚNÉ OZNAČENÍ PŮVODU, CHRÁNĚNÉ ZEMĚPISNÉ OZNAČENÍ, ZARUČENÁ TRADIČNÍ SPECIALITA. Více informací na akademiekvality.cz.

Vaše veverka Laskonka kuchařka