Pokračovat ve sledování
Problém s přehráváním videa
Toto video momentálně nelze přehrát.
Refresh

Reklama za

Přeskočit intro
Rychlost přehrávání
Normální
Kvalita
Auto
Titulky
Vypnout
Kvalita
Auto
Language
Titulky
Options
Vypnout
Size
small
medium
large
Style
drop shadow
dark
light
contrast
Sdílet
Rychlost přehrávání
0.25
0.5
0.75
Normální
1.25
1.5
1.75
2
Audio-Only Mode
00:0000:00
00:00
Includes Paid Content
Recepty

Tuňáková pomazánka

Ahoj mlsotkové a šmakovinky!

Je čas ochutnat tuňáka! A tak se dnes spolu naučíme připravovat tuňákovou pomazánkou!

 

Budete potřebovat:

  • jedno pomazánkové máslo nebo lučinu bez příchuti
  • dvě menší konzervy tuňáka v olivovém oleji
  • jedno zralé avokádo (pozná se to tak, že je měkké na omak)
  • žlutou papriku
  • chleba
  • sůl
  • pažitku

 

Postup:

Z plechovek slejeme olej. V misce pak smícháme pomazánkové máslo a tuňáka. Dospělý rozpůlí avokádo a lžičkou vydlabejte dužinu, kterou v misce rozmačkejte vidličkou. Žlutou papriku dospělý nakrájí na drobné kostičky. Nůžkami nastříhejte pažitku. Avokádo, papriku i pažitku přidejte do misky s máslem a tuňákem a zamíchejte. Osolte špetkou soli, namažte na chlebíček (nejlépe nějaký tmavý se zrníčky) a je hotovo!

Dobrou chuť!

Vaše veverka Laskonka     Více receptů