Pokračovat ve sledování
Problém s přehráváním videa
Toto video momentálně nelze přehrát.
Refresh

Reklama za

Přeskočit intro
Rychlost přehrávání
Normální
Kvalita
Auto
Titulky
Vypnout
Kvalita
Auto
Language
Titulky
Options
Vypnout
Size
small
medium
large
Style
drop shadow
dark
light
contrast
Sdílet
Rychlost přehrávání
0.25
0.5
0.75
Normální
1.25
1.5
1.75
2
Audio-Only Mode
00:0000:00
00:00
Includes Paid Content
Recepty

Skořicové máslo

Ahoj mlsotkové a šmakovinky!

Skořicové máslo, které jsem pro vás vymyslela, se hodí úplně ke všemu. Na toust, palačinku nebo banánový chlebík, palačinky nebo lívance. Mám pokračovat? Pojďte si ho honem všichni vyrobit a zažijte blaho v puse!

Budete potřebovat:

  • Půl kostky másla (to je 125 g)
  • 50 g tekutého medu
  • 1-2 lžičky mleté skořice
  • Špetku soli
  • Mísu a vařečku
  • Skleničku s víčkem na hotové máslo
  • Šlehač s metličkami (nemusí být)

Postup:

  1. Nechte máslo povolit při pokojové teplotě.
  2. Do mísy dejte máslo, med, skořici a špetku soli. Zamíchejte.
  3. Pořád míchejte! Dokud máslo nebude nadýchané a našlehané. Můžete si pomoci ručním šlehačem s metličkami, s tím to půjde rychle.
  4. Přendejte do skleničky. Zkuste ho třeba s lívanci.

Dobrou chuť!

Vaše veverka Laskonka kuchařka