Pokračovat ve sledování
Refresh

Reklama za

Přeskočit intro
Rychlost přehrávání
Normální
Kvalita
Auto
Titulky
Vypnout
Kvalita
Auto
Language
Titulky
Options
Vypnout
Size
small
medium
large
Style
drop shadow
dark
light
contrast
Sdílet
Rychlost přehrávání
0.25
0.5
0.75
Normální
1.25
1.5
1.75
2
Audio-Only Mode
00:0000:00
00:00
Includes Paid Content
Recepty

Sendvič s avokádem a řeřichou

Ahoj mlsotkové a šmakovinky!

Z Pigyho je malý řeřichový král, začal ji pěstovat pod vedením kachny Justýny a vyrostlo mu jí opravdu hodně! Připravila jsem si pro vás proto jeden rychlý tip, jak vypěstovanou řeřichu spotřebovat. Vymyslela jsem skvělou řeřichovou svačinku, na které si zaručeně pochutnáte!

Budete potřebovat:

  • několik krajíčků celozrnného chleba
  • lučinu nebo jiný čerstvý sýr na namazání
  • řeřichu
  • rajčata
  • avokádo

Postup:

Krajíčky chleba naskládejte na tác vedle sebe a namažte lučinou. Nůžkami ostříhejte vypěstovanou řeřichu. Řeřichu dáme na lučinu po celé ploše chleba – vytvoříte takové hnízdečko. Poproste někoho dospělého, aby vám rajčátka i avokádo nakrájel na drobné kostičky. Tyhle kostičky potom přijdou na řeřichu do připraveného hnízdečka. Pak už stačí jen malilinko posolit a zdravá a vynikající svačinka je na světě!

Dobrou chuť!

Vaše veverka Laskonka     Více receptů