Pokračovat ve sledování
Problém s přehráváním videa
Toto video momentálně nelze přehrát.
Refresh

Reklama za

Přeskočit intro
Rychlost přehrávání
Normální
Kvalita
Auto
Titulky
Vypnout
Kvalita
Auto
Language
Titulky
Options
Vypnout
Size
small
medium
large
Style
drop shadow
dark
light
contrast
Sdílet
Rychlost přehrávání
0.25
0.5
0.75
Normální
1.25
1.5
1.75
2
Audio-Only Mode
00:0000:00
00:00
Includes Paid Content
Recepty

Hebká ranní kaše

Ahoj mlsotkové a šmakovinky!

Máte pocit, že každý den snídáte to stejné? Nebojte, jsem tu já a zachráním vás – zvlášť jestli stejně jako já milujete ovesné kaše na všechny způsoby.

Budete potřebovat:

  • Misku nebo skleničku
  • 5 lžic ovesných vloček
  • 1 lžička chia semínek (nemusí být)
  • Mixér
  • Mléko (kravské nebo rostlinné) nebo vodu
  • ½ banánu a/nebo jiné ovoce na dozdobení

Postup:

  1. Večer zalijte 5 lžic ovesných vloček mlékem nebo vodou a dejte odpočívat do lednice. Tekutiny dejte zhruba tolik, kolik je vloček, může jí být i trochu víc, vločky vláhu vcucnou jako nic. Pokud přidáváte i chia semínka, rozhodně nešetřete a přilejte víc.
  2. Ráno vyklopte obsah skleničky do mixéru, přidejte půlku banánu (tím se kaše osladí) a krátce pomixujte, až vznikne jemná kaše.
  3. Vraťte do skleničky nebo misky. Nahoru můžete přidat ještě ovoce, pár oříšků nebo lžičku oříškového másla.

Dobrou chuť!

Vaše veverka Laskonka kuchařka