Pokračovat ve sledování
Problém s přehráváním videa
Toto video momentálně nelze přehrát.
Refresh

Reklama za

Přeskočit intro
Rychlost přehrávání
Normální
Kvalita
Auto
Titulky
Vypnout
Kvalita
Auto
Language
Titulky
Options
Vypnout
Size
small
medium
large
Style
drop shadow
dark
light
contrast
Sdílet
Rychlost přehrávání
0.25
0.5
0.75
Normální
1.25
1.5
1.75
2
Audio-Only Mode
00:0000:00
00:00
Includes Paid Content
Recepty

Grilovaný banán

Ahoj mlsotkové a šmakovinky!

Na letošní grilovací sezónu jsem pro vás připravila opravdovou pecku! Naučím vás grilovat banán… ale znáte mě, nebude je to jenom tak. Těšíte se?

Budete potřebovat:

  • banán
  • alobal
  • čokoládu nakrájenou na kousky
  • mini marshmallows
  • sušenku (sladkou, bez náplně)
  • nůž
  • gril

Postup:

  1. Oloupejte banán a dejte ho na alobal. Alobalu by měl být dostatečně velký kus, aby se do něj banán dal pohodlně zabalit.
  2. Nařízněte banán podélně. Neprořízněte ho však celý skrz, zkuste odhadnout hloubku řezu asi do ¾ banánu. Pomůže vám dospělý.
  3. Vzniklý řez v banánu naplňte dobrotami – třeba kousky čokolády a mini maršmelouny.
  4. Naplněný banán zabalte (docela na pevno) do alobalu.
  5. Grilujte asi 5 až 10 minut.
  6. Po rozbalení na banán ještě rozdrobte sušenku, případně přidejte kopeček zmrzliny.

Dobrou chuť!

P.S. Pokud nemáte venkovní gril, zkuste banán ugrilovat v troubě na program grilování. Možná to bude trvat o fous déle – záleží na troubě. Ale určitě v tomto případě poproste o pomoc dospělého!

Vaše veverka Laskonka kuchařka