Pokračovat ve sledování
Problém s přehráváním videa
Toto video momentálně nelze přehrát.
Refresh

Reklama za

Přeskočit intro
Rychlost přehrávání
Normální
Kvalita
Auto
Titulky
Vypnout
Kvalita
Auto
Language
Titulky
Options
Vypnout
Size
small
medium
large
Style
drop shadow
dark
light
contrast
Sdílet
Rychlost přehrávání
0.25
0.5
0.75
Normální
1.25
1.5
1.75
2
Audio-Only Mode
00:0000:00
00:00
Includes Paid Content
Recepty

Dvoubarevný nanuk

Ahoj mlsotkové a šmakovinky!

Není nic lepšího, než se v horkém letním dni osvěžit pravou domácí zmrzlinou. Můžete do ní nasypat plody nasbírané na zahrádce nebo třeba z farmářských trhů. Pak už jen vydržet, než ta mňamka zmrzne.

Budete potřebovat:

  • 450g řeckého jogurtu
  • 3 lžíce medu
  • 1 lžička vanilkového extraktu (nebo semínka z vanilkového lusku)
  • borůvky
  • maliny

Postup:

  1. V mističce smíchejte 300 g jogurtu, med a vanilkový extrakt.
  2. Do formiček na nanuky nalijte jogurtovou směs, stačí do jedné poloviny. Pak do směsi vtlačte celé kousky drobného ovoce. Dejte do mrazáku na 15 minut mrazit.
  3. Mezitím si v další mističce rozmačkejte zbylé ovoce a smíchejte se zbytkem řeckého jogurtu. Směs nalijte do formiček na zatuhlou první polovinu. Vraťte do mrazáku a nechte ztuhnout alespoň 4 hodiny. Pak můžete mlsat, jak hrdlo ráčí.
  4. Recept je na 10 nanuků.

Přeju dobrou chuť!

Vaše veverka Laskonka kuchařka