Pokračovat ve sledování
Problém s přehráváním videa
Toto video momentálně nelze přehrát.
Refresh

Reklama za

Přeskočit intro
Rychlost přehrávání
Normální
Kvalita
Auto
Titulky
Vypnout
Kvalita
Auto
Language
Titulky
Options
Vypnout
Size
small
medium
large
Style
drop shadow
dark
light
contrast
Sdílet
Rychlost přehrávání
0.25
0.5
0.75
Normální
1.25
1.5
1.75
2
Audio-Only Mode
00:0000:00
00:00
Includes Paid Content
Recepty

Bylinkové máslo

Ahoj mlsotkové a šmakovinky!

Pokud pěstujete bylinky stejně jako Pigy, mám pro vás báječný tip, jak je zpracovat.

Budete potřebovat:

  • bylinky (můžete použít kterékoli, s Pigym jsme použili tymián a petržel)
  • máslo (vyndejte ho z lednice o něco dřív, aby změklo a dobře se s ním pracovalo)
  • pomoc dospělého při sekání bylinek
  • misku
  • sůl

Postup:

Dospělý naseká bylinky na jemno. Pak je přisypte do misky k máslu a soli a pořádně míchejte, až budete mít nadýchaný krém. Máslo nechejte buď v misce, nebo ho můžete vyklopit na potravinovou fólii a vytvořit z něj váleček. V lednici pak do tohoto tvaru ztuhne a lépe se pak krájí.
Máslo namažte na chlebík – a hotovo! Dobrou chuť!

Vaše veverka Laskonka

více receptů